.:: Nordic Walking Het Gooi ::.
Home > Laatste nieuws

Laatste nieuwsApril 2018 Zuid Engeland

Al heel lang loop ik met het idee om een keer met jullie te gaan nordic walken in Engeland. Wij vinden het zelf een prachtig land en we hebben nu de perfecte plek gevonden om te lopen en te overnachten. Maar voordat wij hier veel tijd en energie aan gaan besteden wil ik graag van jullie weten of jullie hier aan deel willen nemen. Ons voorstel is als volgt:

We gaan woensdag 13 april tot en met zondag 17 april naar de Tiger Inn in East Dean (www.beachyhead.org.uk). Dit is een zeer gezellige herberg die ook huisjes verhuurt. Deze huisjes zijn voor 8 of 6 personen. Omdat we vijf dagen willen gaan hebben we de tijd om hele mooie wandelingen te makenlangs de witte rotskust (The seven sisters). We hebben dus de tijd om de wandelingen rustig op te bouwen, maar je moet wel rekening houden met stijgingen en dalingen, want het is nu eenmaal geen vlak gebied. Helaas zal dit evenement dus niet voor iedereen geschikt zijn.

We willen graag met eigen vervoer vis Duinkerken met de boot naar Dover en dan doorrijden naar East Dean. Maar jullie moeten dan wel links willen rijden en daar zit nu het grote struikelblok, want wie wil dit avontuur aangaan? Wij hopen dat een paar mensen bereid zijn dit te doen en dan andere personen mee willen nemen. De groep zal niet groter dan 16 personen worden omdat wij zelf willen leiden en meer kunnen we niet overzien.

Wat gaat het jullie zo ongeveer kosten. Daar heb ik nog geen exacte inzage in, omdat ik nog niet met de onderhandelingen ben gestart, maar reken op ongeveer 300,00 per persoon. Je verblijft hiervoor in een hele mooie cottage waar je zelf voor eten en drinken kunt zorgen. Wij vinden het heel leuk om voor jullie ontbijt te zorgen dus daar heb je geen omkijken naar. Het avondeten kun je in de pub gebruiken of zelf klaarmaken. De kosten van de boot en benzine zitten in de voorlopige prijs inbegrepen. Drinken, lunch, avondeten

en eventuele verzekeringen dus niet.

Onze vraag is: Heb je zin om hier aan deel te nemen en zou je willen rijden. Bij genoeg aanmeldingen gaan wij aan de slag. Dus graag zo spoedig mogelijk opgeven of je interesse hebt en of je wilt rijden. Als je vragen hebt, laat het ons dan weten. Ik hoop dat het doorgaat want dat zou werkelijk geweldig zijn.